ÜNNEPNAPOK / SZILVESZTERI SMS KÖSZÖNTŐK

 

 

Küldjél Te is egyet!


 

 


1. Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?

2. Én ma már nem teszek-veszek egésznap csak sokat eszek egy kismalaccal piálok boldog Új ÉVET KÍVÁNOK!!

3. Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kivánok!

4. Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokatkiáltok: boldog új évet kívánok!!

5. A szerencse banknál a 2003-as számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

6. Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.

7. Egy angyalt küldök néked, tegye szebbé életed, Tegyen pénzt a zsebedbe, Vigyen boldogságot a szívedbe, Vegyenek körül barátok, Boldog Új Évet Kívánok!

8. És az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és autóabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy \\GOOD YEAR\\! BÚÉK!

9. Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! BoldogÚj Évet Kívánok!

10. Melyik ünnep esik január elsejere? (Húsvét, Karacsony, Május 1., Szilveszter, Újév, Boldogasszony)

11. Múlik a nap múlik az év, ami rossz volt elmúlt rég. Holnap egy új évre ébredsz ehhez kívánok nagyon sok szépet! B.U.É.K.

12. Tarka disznó farka, belelóg a szarba, ha ránézek okádok! Boldog Új Évet Kívánok!! B.U.É.K.

13. Újév alkalmából köszöntelek téged, Ne feledd, hogy jövőre is találkozok véled!

14. Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtol, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!!!!!!

15. Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

16. Friss házaspár az ágyban, malac a pácban, gizi néni kertben kefél a postással. Közzbe csak boldog újévet kivánnak!

17. Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküdöm hozzád az én angyalom. Egypillanatra kérlek figyelj rá mert a nevemben Boldog Új évet kíván!

18. Tegnapelőtt tuska december 30, Tegnap tuska december 31 Matuska Szilveszter.

19. Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bizzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!

20. Végy álarcot, tarka-barkát, húzzad meg a malac farkát. Kívánok minden jót, szépet, szerencsés Boldog Új Évet!

21. Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát voltaz maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK 2005

22. Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!

23. Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat azúj év már csak néhány óra, ne gonoljmost másra csak a szépre jóra. Boldogúj évet!

24. Szilveszterkor történt: Mindenki: Roland gyere, már megy a Himnusz! Roland: Kit érdekel? Meg van mp3-ban.

25. Új évi kis malac farka lógjon a szádba hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Boldg új évet!

26. Ünepeljük az Óévet, ezért nemigazán emlékszek kívántam e már Sok BoldogÚj Évet!!! Ha igen bocsi és megyektovább bulizni! :) by.: Zozi

27. Bujjál mellém Szilveszter. Miért? Te vagy az Újév?

28. Gondolj az elmúlt 12 hónapra, minden gondod múljon el holnapra. Nemsokára vége lesz az évnek sms-ben kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET néked!

29. Miért éjfélkor tartják a szilvesztert? Hogy adenevérek is tudjanak jönni a buliba! :D

30. Többek kedves érdeklődésére, hogy miért tűntem el szilveszter óta, tájékoztatásúl közlöm, hogy NEM én vagyok a Zambó Jimmy!

31. Újévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 elött ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. Ilyen Boldogúj évet kívánok én néked!

32. Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedveshajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbeboldogság, a szívedbe béke, eztkívánom neked az új évre.

33. Az új évben legyen részed mindenszépben szexben 7szer mindenhéten de légy ma éjjel disznó részeg igybúcsúztasd az óévet! BUÉK!

34. Elmúlik az ó-év, beköszönt egy újabb, szívünkben ismét új remények gyúlnak. Teljesüljön vágyunk, legyen minden még szebb, kívánunk nektek egy boldogabb évet. B.Ú.É.K !

35. Kicsi vagyok, székre állok, onnan egy nagyot pisálok, hogy mingyájan igyátok. Boldog Új Évet kívánok!

36. Róka család a WC-ben Zámbó Árpi a TV-ben több rímet ide nem vágok boldog újévet kívánok.

37. Bundybaby berúg ma mint az állat, kicsi nyúlam legyél ma vad az ágyba!Mindenkinek íszonyat sok puszika, így kíván Boldog Új Évet a Bundyka !!!

38. Ha olykor mégis gyötör az élet, azért mostörülj a jónak a szépnek.S szívedbe csendüljön mindig az ének:Hogy vannak akikszeretnek téged!

39. Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

40. Új év alkalmábol minden jót kívánok. Hányd le a mezőn az összes virágot. Az ivászat miatt ne fajjon a fejed, mint a hortobagyi nádas égjen a beled. Szexnek híve légy mint dalnak a zenész, lankadt faszod lepje be a penész, s hogy e vers miatt ne legyünk haragba, az újévi malacot huzzak a farkadra. BUÉK!!!

41. Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.

42. ... és az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és autóabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy \\GOOD YEAR\\! BÚÉK

43. Az új évre mit kívánjak neked? Legyen egy jó asszonykád, 3 szép gyereked, az istállóban hat borjas tehened. Kívánok, tejet, vajat, fejedre több hajat, izmos, kockahasat. De amit szívből kívánok, legyen jobb szagod, télen, mint nyáron. BÚÉK

44. Bár az évnek még nincsen vége, lehet, hogy négykézláb érünk a végére, de addig míg stabilan állunk: Boldog Új Évet Kívánunk!!!

45. Csillagszóró csillogása, pezsgős üveg durranása keltse fel szívedben a boldogságot, az én szívem már felébredt, küldöm is az sms-t!.Boldog Új Évet Kívánok Sok Szeretettel\"

46. Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkorkezdődik az élet, komás tekintetek, a fejek kékek, kivánok most neked Boldog ujévet!!!

47. Ennek az évnek még nincs vége lehet hogy négy kézláb ér véget mig stabilan állok boldog új évet kívánok!

48. Havastéli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok mindenjót az új esztendőbe!

49. Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.U.É.K.

50. Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BUÉK!!

51. Mikor leszáll az éj... magasra lövik a tüzijátékot és ezzel kívánnak búékot!

52. Rosszul lettem a cipőmre hánytam, mielőtt újra hányok boldog új évet kívánok!

53. Szilveszterkor azt kivánom, váljon valóra álmod, szivedet hatja át a szeretet, fejedet a pezsgő ereje. BUÉK

54. A jövő évben legyen részed mindenszépben, szexben hétszer mindenhéten, de légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztatsd a múlt évet.Kívánok neked Boldog Új Évet!

55. Csokipunci, cukorpénisz boldog újévet kívánok én is!

56. Hopihécske száll az égen, kis csengettyű szolal szépen. Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafényben énekelnek, mosolyogva mondják nektek: BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!

57. Minden ünnepben a legjobb a Szilveszter, mert tuti kabátvesztést jelent a Histeria 2002!!! (2001-i tanulság alapján)

58. Az év utolsó napján, ha leszáll az éj szívünk egyet dobban valami véget ér. Ahogy búcsúzunk úgy köszöntünk is egyben, mindenkire áldás szálljon az új esztendőben.

59. Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövö esztendőben! BUÉK !!!!!!!!

60. Ki a pinát nem csak érzi répájával méjét érzi, nem is lágyul meg az pina, ha a pöcsére szorul a pina. Dugjál sokat jó barátom neked is ezt és Boldog Új Évet Kívánok!

61. Részeg vagyok mint az állat, telehánytam már a kádat. De a pezsgőpukkanásra felállok, s neked Boldog Új Évet Kívánok!!!!!

62. A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Újévet!

63. Disznó sivít petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok Boldog új évet kívánok!

64. Irigykedve néz most ahúsvéti nyúl, mert a mai buliban aJézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen ma szép napod, s utána Boldog Új Éved!

65. Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!

66. Autócross és terepgumi angyalkákon tangabugyi balra kanyar, szemben árok, Boldog Új Évet Kívánok!

67. Eljött az évben az utolsó napod, a jókivánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BUÉK!!!

68. Jövő évben legyen részed mindenszépben, szexben hétszer mindenhéten, de légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd az óévet, így kívánok boldogúj évet!

69. Petárda robban, részeg a padlón koppan, róka család a wc-ben, Lagzi Lajcsi a tv-ben, több rímet én ide nem írok, Boldog új évet kívánok!

70. Az újévben éld az életed vidáman, ne legyenhiányod borban és pinában.Legyen mindigkezedben a söröd szőke cicák szopják le a pöcsöd!!

71. Élt egszer egy kismalacka, kurta farku huncut fajta szilveszterkor jól becsípet semmire sem hederítet én bezzeg gondolok rátok, mielőtt bepiálok. Boldog Uj Évet Kívánok!

72. Lágy esőben, tömör ködben, hótrészegen, mélygödörben, szilveszter nehéz napján, négykézláb az árokpartján, átölelem a világot, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK

73. Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.!

74. Az év utolsó napján köszönteni jöttem a pina szőréből koszorút kötöttem, ha a lottó számából eltalálsz vagy 5-öt a szamár seggében süljön el a pöcsöd. BUÉK

75. Eljött hát a az év vége, pezsgős üveg kézbevéve, csak sokszerencsét kívánok, majdutána tovább álok, ugy is tudtad hogy eztírom, de gondoltam azért megírom!!! B.U.É.K!!! by.: Zozi

76. Képeslapra nem volt időm, hozzád mennék, de nincs cipőm. Szánkón csúsznék, ha hó esne, de maradjunk az sms-be B.U.É.K.

77. Remélem kihevertétek már a Karácsonyt, és töltödtök a szilveszterre!

78. Adjon az Isten minden jót ez új esztendőben, fehér kenyér dagadjék nyárfa tekenőben. Hús, bor, gyümölcs, ruha, legyen mindig bőven a patikát felejcsük el ez új esztendőben. Adjon az Isten bő termést aratást..., nyakigérő sarjut, hogy bosszantsa a kaszást.. Adjon az Isten sok fát a kályhába... házi békességet a meleg szobába.. B.Ú.É.K..

79. Eldöcögött már az ó-év szekere, Ez a szekér sok-sok gonddal volt tele. Pusztuljon hát nyikorogva-zörögve, Búját-baját felejtsük el örökre. Asztalunkon mindig legyen friss kenyér, Jó anyámnak mosoly legyen két szemén. S a Jó Isten, kit félünk és imádunk, Áldja meg két szent kezével családunk.

80. Jó berugtam nagyot hányok... Boldog új évet kívánok!

81. Nem tudok rímet írni hisz nem vagyok csak egy öreg néni de egyet mondhatok neked sok boldog új évet kívánok neked!

82. A szexnek híve légy, mint dalnak a zenész, lankadt farkad lepje be a penész. S hogy e vers miatt ne legyünk haragba, az újévi malacot húzzák a farkadra. BUÉK!

83. Eljött ám ez a pillanat is, vége hát ennek a kurva szar évnek is, legyen jobb ez az éved: Boldogságban, Gazdagságban és Szexben gazdag új évet kívánok én néked BUÉK!

84. Járd a vadászösvényt serényen, fegyveredés farkadhasználd keményen!Puskád hegyét tedd sok nemes vadba, és még vagy 50 évig ne kelljenVIAGRA!BUÉK!!

85. Nem kell Karácsony, nem kell Szilveszter, csak hogy farkam pinákban vesszen el (eati)

86. Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is ilyenkor fázik csak igazán a pénisz. Sapkánál, sálnál jobb egy meleg pina, találjon meg téged is egy szexörült pina! BUÉK !!!!!!!!!!!!

87. Eljött a nap, mely lezáregy évet, a jövőtök rejtsen sok boldogságot és szépet! Álmotoksvágyatok valóra váljon, MINDENKIRE BOLDOGÚJ ESZTENDŐ VÁRJON !

88. Jó, hogy kiment a biztositék, most nyugodtan túrhatom az orromat..... 1998 Szilveszteren egy haverom, kopte, egy áramszünet alkalmaval. (Horvath Istvan, Csikszereda, Romania)

89. Örömöd sok legyen. Bánatod semmi segítsen az Isten doldognak lenni. Legyel mindig vidám, örülj minden szépnek én így kívánok nektek boldog új évet!

 

©2000-2021. lba.hu - Szövegesen, humorosan... - Adatkezelés