TÚRCSI


1. macromedia@flash.mx

2. segg@vegbel.coop

3. arra@er.re

4. egyiptom@kai.ro

5. valag@vaka.ro


1. Kathleen Robertsonnak (Austin, Texas) 780,000 dollárt itélt az esküdtszék mert egy bútorboltban átesett egy szaladgáló kisgyereken és eltörte a bokáját. Az üzlet tulajdonosát meglepte az ítélet, mert a szaladgáló kisgyerek Kathleen Robertson gyermeke volt.

2. A 19 éves Los Angelesi Carl Truman 74,000 dollárt és orvosi kiadásainak megtérítését kapta, mert a szomszédja áthajtott a kezén Honda Accordjával. Mr. Truman nem vette észre, hogy valaki ül az autó kormányánál, miközben megpróbálta ellopni a gépkocsi dísztárcsáit!

3. Terrence Dickson (Bristol, Pennsylvania) kifelé tartott abból a házból amit éppen kirabolt. A garázson keresztül próbált kijutni a házból, de mivel az ajtónyitó automatika meghibásodott nem tudta kinyitni. Természetesen megpróbált visszajutni a házba, de a garázst és a házat összekötő ajtó bezárult miután becsukta maga mögött. A ház tulajdonosa éppen nyolc napos vakációját töltötte, ezért Mr. Dickson nyolc napig a garázs rabja maradt. Egy rekesz kólán és egy nagy zsák kutyatápon élt egy hét alatt. Beperelte a tulajdonos biztosítóját, mert a helyzet túlzott mentális kínokat okozott számára. Az esküdtszék 500,000 dollárnyi kártérítést ítélt neki.

4. Jerry Williams (Little Rock, Arkansas), 14,500 dollárt és orvosi kiadásainak fedezését nyerte, mert a szomszéd vadászkutyája megharapta a fenekét. A vadászkutya a szomszéd bekerített kertjében volt láncon. A kártérítés kevesebb volt, mint várták, mert az esküdtszék úgy érezte, hogy a kutyát enyhén provokálta Mr. Williams azzal, hogy folyamatosan légpuskával lőtte.

5. Egy Philadelphiai éttermet 113,500 dollár kártérítés megfizetésére kötelezték, miután Amber Carson (Lancaster, Pennsylvania) elcsúszott a földre öntött röviditalon és eltörte a farkcsontját. Az ital azért volt a földön, mert Ms. Carson kb. fél perccel korábban a barátjára öntötte, miközben vitatkoztak.


1. (Adobe Acrobat Reader 5.0) A Help menüben válaszd ki az About Adobe Acrobat Reader pontot. A megjelenő képernyőn kattints rá a bal felső sarokban a Adobe logora. A teljes verziószám és 5.0 felirat között lehet válogatni.

2. (Adobe Image ready 7.0 Kigyós kép) Kattints a Help-re, majd CTRL billentyű nyomva tartása mellett kattints az About ImageReady... menüpontra. Meg fog jelenni egy rejtett kép. Alt gomb lenyomásával gyorsítható a scrollozó szöveg

3. (Adobe Premiere 6.0 Stáblista 1) SHIFT+ALT billentyűk nyomva tartása mellett kattints Help-re, majd az About PhotoShop menüpontra. Meg fog jelenni a stáblista csoportképe 1 része.

4. (Adobe Premiere 6.0 Stáblista 2) CTRL+SHIFT+ALT billentyűk nyomva tartása mellett kattints Help-re, majd az About PhotoShop menüpontra. Meg fog jelenni a stáblista csoportképe 2 része.

5. (Adobe Premiere 6.0 Lovas kép) SHIFT billentyű nyomva tartása mellett kattints Help-re, majd az About PhotoShop menüpontra. Meg fog jelenni egy lovas kép.


1. BULIZÁS FOLYT

Holnap hányok,
Holnapután hányok,
Imádnak a lyányok,
Mert mindig okádok.

2. SEX

Kéz a kézben,
kéz a szájban,
kéz a másban,
más a szájban,
más a másban!

3. A SÖR ÖL

A sör öl, butít
és gyomorba döntöm!(Boborján)

4. FA LESZEK, HA NAGY LESZEK

Fa leszek, ha nagy leszek,
Nagy leszek, mert fa leszek.
Nagy fa leszek, Ha nagy leszek.

5. SZERETLEK

Szeretlek téged, mint virslit a kutya.
Ha mással látlak megüt a guta.
Beléd estem mint ló a gödörbe,
S miattad könnyezem a felmosó vödörbe.
Szerelmünk olyan, mint egy nagy moslékos dézsa,
melyben te úgy uszkállsz, mint egy varangyosbéka.
Szerethetem-e két dülledt szemedet?
Szerethetem-e két hatalmas füledet?
Szerethetem -e orrodnak két likát,
mellyen egy autóbusz röhögve gurulna át?
Ha kovács lennék, rád ütnék
Ha méh lennék, mézet gyüjtenék neked eleségül,
HA MARHA LENNÉK, HOZZÁD MENNÉK FELESÉGÜL!

 

©2000-2021. lba.hu - Szövegesen, humorosan... - Adatkezelés