ÜNNEPNAPI SMS ÜZENETEK


1. Névnapodra mondokszáz jó kívánságot, legyen ez a napodszép, boldog és áldott! Kedves képed hű szívemben ragyog, névnapodon veled együtt én is boldog vagyok!!!!

2. Névnapodra mit vegyek? Vegyek húzos egeret, vonatot és sineket, kék épitő köveket, nem már megvan mit veszek. Neked tavaszt rendelek, bodzza fát és kék eget, rajta csokros felleget. Megrendelem jó előre a virágot a mezőre. Tel után a lombos nyilast, betegségre gyógyulást... És ha meg lesz mind egy napon bedom az ablakon.

3. Mielőtt lefekszel tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj rea, mert a nevemben Boldog Névnapot Kíván!

4. Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig. Ezt kívánja hű barátod nyald a seggét mikor szarni látod. Ezt kívánja száz mennyecske mekegve szarjál mint a kecske. /cila

5. Kondások tökének félrevert kongása fehér lóseggében melegített kása megtépett kacsának libabőrös segge a jó Isten a ...... sokáig éltesse


1. Kilyukadt a cipőm talpa,
Meglocsollak büdös szajha

2. Falu végén tó van,
adjál pénzt oszt jó van.

3. Lábam között van két tojás,
pirosra van festve,
Meglocsollak vele,
Elmehetsz majd GY.E.S.-re!

4. Torgyánéknál jártam,
sztárügyvédet láttam,
el akart patkolni,
szabad-e locsolni?

5. Bal zsebemben kölni,
jobb zsebemben bicska,
ha adsz egy ezrest,
a jobb nem lesz nyitva!


1. Írok valakinek, ki nem is várja. Könnyes szemem mindig csak Otlátja. Írok valakinek remegve, s félve. Egyetlen órában mindentelmesélve. Most csak arra kérlek pár sortte is írjál. De ha szíved másé, soseválaszoljál. Valaki Mindig csakrólad álmodik, valaki szemében miattadkönny ragyog. És ez a valaki, hidd el én vagyok. Ha fába betüt vésnek, belepi a moha. De a szív mely téged szeret, nem feled el soha.

2. Az élet egy játék, melybenfolyamatosan fejlődnünk kell. A szerelem maga pedig ajáték megfejtése. Én tudom, hogy mi ketten nyerni fogunk.

3. Feküdj az ágyba, betakarlak!Hunyd le aszemed, megcsókollakálmodj rózsát, szép világotálmodra majd én vigyázok!Távol vagyok, mégis veled, ugye érzed, fogom akezed!

4. Féltelek! Ha tehetném, vigyáznám mindenléptedet. Vigyáznék Rád, mint egy angyal, hisz Te vagy az, aki már akkor hiányzik, mikor ébred a hajnal.

5. Jutottál a szívem mélyére/ Maradszmár, s melegedsz tüzébe/ Tartasz melegen, ha jön hideg, nem fázom/ Őrzöm majdképedet, óvom s átkozom/ Óvom, mertédes emlék jut róla eszembe/Átkozom, s gyűlölöm, hisz hagytam Őtveszve/ Börtönömben egyedül ülsz, de nem tudod/Hiszen rövidesen majd úgyis elhagyod/ Nemtudlak őrizni, rossz őröd vagyok/ Figyelekmásra, és sok szívben lakok! Dorjci Baba


1. -Kié lesz a hímestojás: piros, lila, sárga?
-Aki szagos rózsavízzel jön a locsolásra.
Aki hajnaltájban Harmatban jár érte,
Húsvét másodnapján Verssel áll elébme.
Azé lesz a mézeskalács
Alegszebbik hímestojás Illendőn cserébe.

2. Ha pénzért jöttél locsolkodni,
kedvem lenne elhervadni,
kölnit tudok énis venni,
menj hát tovább kunyerálni!

3. A pénzem sajnos elköltöttem,
az összesért tojást vettem,
elégedj meg idén ezzel,
ha nem kell,távozz üres kézzel!

4. Köszönöm, hogy köszöntöttél,
Rózsavízzel megöntöztél.
Én is köszöntelek Téged,
Tojás lesz a fizetséged.
Aki adta, ne feledd,
És a tojást el ne ejtsd!


1. A mai nap szebb mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai napöntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet!

2. A télepó meghalt. A karácsonyi szünet elmarad!

3. A világ bármely részén élsz és bárki vagy kívánom, hogy légy ma este egy kicsit boldogabb. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet ahogyan én neked.... Sziszka

4. Angyalszárnyon pihelebben, Kiscsengő szól, szellő röppen. Kívánok sok szeretetet, Boldog, békés, szép ünnepet!

5. Bár az idő soha meg nemáll, és folyton-folyvást változik, a Karácsony áldása időtlen időkig megmarad a béke, az öröm és a szeretet örök ígéretének. Boldog Karácsonyt!


1. Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?

2. Én ma már nem teszek-veszek egésznap csak sokat eszek egy kismalaccal piálok boldog Új ÉVET KÍVÁNOK!!

3. Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kivánok!

4. Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokatkiáltok: boldog új évet kívánok!!

5. A szerencse banknál a 2003-as számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!


1. A Dunában úszik egy nagy harcsa, a jó Isten a szülinapost sokáig megtartsa :-)

2. A névnapodra Néked, Kívánok sok Szépet, Boldog S Vidám legyen Számodra Az élet!

3. A születésnapodtól nem azt várod, hogy a korodra emlékeztessen, de azt mondják, a születésnapok jót tesznek az egészségnek. Azok élnek legtovább, akiknek a legtöbb van belőlük. Isten Éltessen Sokáig!

4. A születésnapunkat átlagosan 9 millió társunkkal együtt ünnepeljük szerte a világon. Te vagy a 9.000.001-ik Boldog Születésnapot!

5. Amikor megszülettél, körülötted mindenki mosolygott, csak Te sírtál; igyekezz úgy élni, hogy életed utolsó napján körülötted mindenki sírjon, s csak Te mosolyogjál! Boldog Születésnapot!


1. Hát mivel 15 lettem megfogadom, hogy elmegyek elvonóra!

2. Megfogadom, hogy megtanulom a női nemiszervrészeit!

3. Azt kivanom, hogy jovore ne kelljen azt kivannom, amit tavaly kivantam! TimiDzsi

4. Megfogadom hogy amit mostantól a tescoban veszek kétszer annyiér adom el.

5. Igérem, ha viszkedni fog a seggem, elösször neked szólok!

 

©2000-2021. lba.hu - Szövegesen, humorosan... - Adatkezelés