SMS ÜZENETEK


1. Az Ön holnapi horoszkópja: Sokvirágot kap, még több dicséretet.Mindenki csak Önröl beszél! De hát ilyen egyszép temetés!!!

2. Sötét éjszaka volt az asztalra fektettél, én széttettem a lábaimat, mikor vetköztetni kezdtél. Fölém hajoltál, én felsikítottam és megtörtént az első ................. pelenkázásom!

3. Nélküled alszom el, de te álmomból kelltesz fel. Kívánlak! S már érzem illatod, s ajkamon forró nedved édes ízét. Szeretlek: ó kávé!

4. Olyanok a lábaid akár az őzé! Nem olyan kecses, hanem olyan szőrös!

5. Ritka szép hajad van, de inkább ritka mint szép!Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddalóvatosan ráharapsz, elmosolyodsz, és kijön a mag! Kérsz még egy szotyit?


1. Hány SMS-t kell még írnom ahhoz, hogy befogd a szádat?

2. Szia valami fontosat kérnék tőled fjdgkjdvk@gkkfwepő\"\"43vázüüü7ü532 megtennéd?? Sűrgős lenne!

3. A telefonszámát egyvéletlen szám-generátor kiválasztotta. Ön nyert egy gyalogtúrát Sydney-be!Gratulálunk!

4. Erősítse meg a megrendelését! A tölgyfa szobabútort holnap 10:00 órakor utánvéttel kiszállítjuk!

5. Itthon hagytad a mobilod!!!


1. Küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon rád. De visszajött és azt mondta, hogy az angyalok nem vigyáznak egymásra.

2. Leszáll az est, jön 1 manó, apró álmot hozó, kicsinyzsákja vállát nyomja, aludni fox, ő már tudja.Bebújik melléd az ágyba, füledbe súgja: JÓ ÉJT TE DRÁGA!

3. Önnek egy jó éjt puszis üzenete érkezett. Kérjük, hogy a CzUpPanás után, azonnal hunyja le a szemét, és álmodjon az üzenet küldőjével. CzUpP!

4. Ha este kigyulnak a fényes csillagok baj, hogy Te ott és Én meg itt! Ezért ma a csillagokkal üzenem: Jó éjszakát Kedvesem!

5. Egy kicsiny csillag ragyog az égen, ha ránézek nagyot dobban a szívem.E fénylő csillag csak Te lehetsz és senki más,úgy hiányzol nekem Kicsim,így kívánok neked édes jó éjszakát.


1. Gyantas a seggem, csilingel a herem! Biztos, hogy a fenyofa jott hatulrol belem! Boldog Karacsonyt!

2. Jön majd éjszakára nappal, tavasz követ minden telet, ígérem hogy mindig a legjobb barátnődleszek!!!!!!!!!!!!!

3. Kopaszodó fejedet ne gyötörjék gondok fonják át nyakadat fehér női combok s kerüljön szemedre majd puncibőre s hiányzó hajadat potolja a szőre.

4. Ágyban fekszem meztelen, kezemben a GSM, dugnék veled esztelen, ha te is akarsz énvelem, hívjál engem édesem!

5. Kopaszodó fejedet ne gyötörjék gondok fonják át nyakadat fehér női combok s kerüljön szemedre majd punci bőre s hiányzó hajadat potolja a szőre.


1. A könny és a szerelem édestestvér. Nem szerelem, ami egy könnyet se ér. Ki soha nem sírt, soha nem szeretett, mert a könny és a szerelem egyszerre született.

2. Szeretném a szívemet borítékba tenni, gondolatban hozzád küldeni. Mert ha tudnád milyen bánatos vagyok. Szomorú a szívem, mert nem veled vagyok!

3. Sötét éjjel édes álom hamar tovaszáll, felébredek, s a szívem kalapál. Kispárnámat szorongatom, könnyes már a szemem, azt szeretném, ha mindig itt lennél velem.

4. Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, hogy minden csókod a számon felejted. Már csak akkor tenne szépet, ha egyszer mindörökre, nekem adna téged.

5. Nem lehetek veled, mert elválaszt egy táj, de ettől álmod még lehet csodás! Nem féltelek, csak felnézek az égre, s tudom: a csillagok vigyáznak rád ma éjjel.


1. Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszatálmodik, valaki szépet. Én aztszeretném, ha mi együtt álmodnánk valamiszépet, s álmunk soha nem érne véget.

2. Há mész homérosz? Tán házibolérosz? Leszbosz? Nem tosz, mert menstrosz? Hát szopoklész? Az lész!ViCa

3. Torta recept: 1/2 óra csók, 5dkg simogatás, 5dkg szerelem, 1 banán, 2 tojás, 15 perckeverés, 1 sóhaj, 1 csepp tejszínhab.Na? Megcsináljuk? (D. Norbi)

4. Kicsim, csak azt szeretném megkérdezni, hogy nincs-e izomlázad, mert egész nap itt motoszkáltál a fejemben!

5. Ha én irnám sorsodkönyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét: olían széppé irnám mint egytündérálom, a legboldogabb telennél a világon!!!!(Barbee)

 

©2000-2021. lba.hu - Szövegesen, humorosan... - Adatkezelés