SMS / SZERELMES SMS ÜZENETEK

 

 

Küldjél Te is egyet!


 

 


1. Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszatálmodik, valaki szépet. Én aztszeretném, ha mi együtt álmodnánk valamiszépet, s álmunk soha nem érne véget.

2. Há mész homérosz? Tán házibolérosz? Leszbosz? Nem tosz, mert menstrosz? Hát szopoklész? Az lész!ViCa

3. Torta recept: 1/2 óra csók, 5dkg simogatás, 5dkg szerelem, 1 banán, 2 tojás, 15 perckeverés, 1 sóhaj, 1 csepp tejszínhab.Na? Megcsináljuk? (D. Norbi)

4. Kicsim, csak azt szeretném megkérdezni, hogy nincs-e izomlázad, mert egész nap itt motoszkáltál a fejemben!

5. Ha én irnám sorsodkönyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét: olían széppé irnám mint egytündérálom, a legboldogabb telennél a világon!!!!(Barbee)

6. Mikor az álom is védekezni kezd, és az élet elő is magába fordulés a Halál elő is magasba megy, hozzás vezet mikor az ágyadra vet. Most senkise mozdul, csak te mocorogsz az ágyado, Rád gondolt TestRád gondolt lélek, kinyilnak a lelkek, mikor egymáshoz érnek. Ezt szerelemnek nevezem. Hagyom, hadd történjen meg velem, Én ezt megnevezem, hogy megtaláljon, hogy legyen halálom...

7. Ha szeretesz olyat szeress ki téged viszontszeret, mert többet ér egybaráti kézfogás, mint 100 hazug szerelmivallomás!!!(Barbee)

8. Hogyha patak partján szomorú fűzfa volnék, alkonyatkor szépen rádhajolnék, s füledbe súgnám altató mesémetés százszórelmondanám, hogySZERETLEK!!

9. A szerelem olyan, mint egy álom, néha szép, néha fájdalom, igazán szeretni, csak egy valakit lehet, és pedig az ki téged is szeret.(Cséz)

10. Este, ha lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én csillagom. Egy pillanatrakérlek figyelj rá, mert a nevembenszép álmokat kíván!! Timi

11. Egy gyöngéd ölelés, mely elfeledtet mindent, csak a pillanatnak élsz, mely megér mindenkincset! Egy forró csók, melytüzes a vágytól! Érzem örökre hozzád láncol!!

12. Úgy kellesz nekem, leszakad a fejem, lerohad az agyam, lebrunyálom magam! by arisztotelész

13. Életem nem élhetem, ha nemiéletem nem veled élhetem!

14. Mindnyájan angyalok vagyunk, de csak 1 szárnyunk van. csak akkor tudunkrepülni, ha szorosanátöleljük egymást! (Hannah)

15. Szeretnélek érezni csókjaiddal lélegezni. Símogatni arcod csokólni szád. S várni hogy végre együtt lehessünk már.

16. Árnyak mozognak, kelnek szaporán, én csak nézem a holdat, csillognak a csillagok, mint a borostyán, márcsak te hiányzol, s tőled lenneszívem oly olvadt. cicamaca

17. Kínzó vágy gyötör, hiányod majdmegöl, nem birom kinélküled! Kérlek szoríts magadhoz scsókkal mond hogy szeretsz!

18. Ne hidd, hogy szerelmedet térden állva kérem én, bár szívem éreted ég, koldulni büszke még! By: AT

19. Olyan vagy nekem, mint lepkének a Hold azéjszaka egén. Folytonfelé repül, de el nem érheti. By: AT

20. Hidd el minden este testedre vágyom!Csukd be aszemed, fogd meg a kezem, szeretkezz velem.By KSZGyakkorlunk matekot? téged meg engem összeadnánk, ruháinkat levonnák, lábainkat eloszthatnánk, és mi sokszorozodhatnánk! by macsek

21. Lehet, ogy a világnak, Te csak egy senki vagy, Delehet, hogy egy másik senkinek Te vagy avilág.

22. Mikor szivünk elöször összedobbant, mikorszemed rám nézve lángra lobbant, mikor az első csókod az ajkamraégett, Én már akkorúgy éreztem, meghalok Érted.

23. Erős a sodrás és elvisz azár. Szeretnék szívednek szerelmet szerezni szerelmesszivemet szivedhez szegezni szólj szaporán szerelmesszavakat szerelmem száguldo szavával.Zsuzsi(B-A-Z)

24. Más csókol, más szeret és máskarja zár.De emléked megvan, szívembe temetem, bárhová bújsz én sohasem feledem.

25. Mit meg nem tennél, hogy megszerezd? Mit meg nem tennél, hogy megtarts? Mit meg nem tennél a szerelemért?

26. Ha minden lánc elszakad, ha minden szív meghasad, ha mindenki elfelejt, én akkor is itt vagyok neked, mert szeretlek!!

27. Fáj a lét a létezés, a lefekvés és az ébredés. Fáj a múlt és fáj a jelen, mindezazért, mert nem vagy itt velem. by: Dium

28. Leszáll az est, jön 1 manó, apró álmot hozó, kicsinyzsákja vállát nyomja, aludni fox, ő már tudja.Bebújik melléd az ágyba, füledbe súgja: JÓ ÉJT TE DRÁGA!

29. A szüleid biztos tolvaj űrhajosok voltak, mert elhoztak egy csillagot, és odaadták neked. És a szemedből rám ez ragyog! (Csibefutam)

30. Mikor ezt az sms-t olvasni kezded a küldője szívesen megfogná a seggedet. Mosolyodból ítélve tetszik azötlet, kipróbálhatnánk egy kicsivel többet?

31. Gyakkorlunk matekot? téged meg engem összeadnánk,ruháinkat levonnák, lábainkat eloszthatnánk, és mi sokszorozodhatnánk! by macsek

32. Szívem szíveddel együtt dobban, nem szerethet nálam senki jobban, olyan vagy nekem, mint egy édes virág! Többet érsz nekem,mint az egész világ! (Zsani)

33. Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, valaki szépet. Én azt szeretném,ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s álmunk soha nem érne véget.

34. Ha a csókok esőcseppek, tengert küldök neked. Ha az ölelések falevelek, erdőt küldök. Ha a szerelem örök, az örökkévalóságot küldöm neked.

35. Mikor szivünk elöször összedobbant, mikor szemed rám nézve lángra lobbant, mikor az első csókod az ajkamra égett, Én már akkor úgy éreztem,meghalok Érted.

36. A sör egészséges, a vörösbor romantikus, a vodka hódító, a pálinka fejbevaló...de csak egy valami tesz igazán részeggé...TE!

37. Szép volt a sorstol, hogy utamba ejtett, hogy minden édes csókot a számon felejtett. csak akkor adna igazán szépet, ha mindörökre nekem adna téged!:) bye:zs

38. Nem kell a csók, nem kell a szerelem, csak arra kérlek bocsáss meg nekem!

39. Szeretlek édes szeretlek téged, szeretni foglak amíg csak élek.Kezem reszket szívem nehéz, szeretlek téged ennyi az egész!Roxy

40. Ha könnycsepp lennél sosem sírnék, nehogy elveszítselek!!! ((ZOZÓ))

41. Valaki titokban rólad álmodik, vki rolad szövi legszebb álmait, valaki téged nagyon szeret, valaki boldog, ha melletted lehet!! Nóri.kacsa

42. A nap 24 órájaban rad gondolok,és az alól ez a pillanat sem kivétel!Szeretlek!(Mormota

43. Ha mondani lehetne, mondanám, ha mutatni lehetne mutatnám. Mondani nem lehet, mutatni nem tudom, ezért csak oda lépek, átöllelek s azt súgom: SZERETLEKEz a puszi legyen veled és amikor csak eszedbe jutok tedd oda a telefont ahova a puszit szeretnéd tőlem!!!: -***PUSZI***- by: SomaX18

44. Fényes csillag voltál nekem,mond miért nem maradtál odafenn?Miért nem akartál csillag lenni lelkem egén?Miért martál oly kegyetlenül belém?Mi történt,mesélj!

45. A csók a szerelem beszéde.Kérlek gyere, és beszélgess velem!

46. Önnek egy cupp üzenete érkezett. A sípszó után kérem kapcolja le a lámpát és álmodjon szépeket. KÖSZÖNJÜK: Cupp

47. Imádom ha te vagy fölül,igy meleget érzek belül.Hosszú ujjaid afellegekbevisznek,ugye bedöltél e viccnek?Ez nem is lenne uncsi de sajnos ez a pulcsi..!:)

48. Nézem a napot és Téged látlak, nézem a holdat és téged látlak, nézem a felhőket és Téged látlak, menj már arréb bazdd meg mert nem látok semmit (Levi)

49. Puszi a Pocidra, és 1 arasszal lejebb...... (Norbi)

50. Legszivesebben a kedvenc izu gumicukrod lennek. Edes, puha, kis macko

51. 03 02 01 00 (((CUPP))) ....pont most talált el téged egy édes puszi.* By: Dóri

52. Azért, mert az imádott hölgyed mellbimbója egyre keményebb lesz, még nem biztos, hogy te izgattad fel, lehet, hogy csak fázik /t-Chris/

53. Kedvesem, itt küldöm neked az évezred legnagyobb csókját. Ha nem kell, küldd vissza

54. Olyan vagyok, mint a dinamit könnyen felrobbanok, csak a megfelelő kanóc kell hozzám. (ladyone)

55. Mi a női nem 4 csodája: nedvesnek lenni fürdés nélkül, vérezni vágás nélkül, tejet adni fűzabálás nélkül, hülyeségeket pofázni kérdezés nélkül.

56. Biztosan fájhat már a lábad, mert egész nap a fejemben jártál! (Vera)

57. A szerelem olyan, mintha bevizeltél volna. Mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét! by:Eni

58. Ha csókom esőcsepp, tengert küldök, ha ölelésem falevél egész erdőt küldök, ha szerelmem örök az örökkévalót küldöm Neked

59. Épp most küldtem egy angyalt,hogy vigyázzon rád,de visszajött mert az angyaloknak nem kell egymásra vigyázniuk

60. Hmm. Akartam valami szépet irni Neked,de rá jöttem,hogy nincs értelme,hisz csak tükörbe kell nézned! (by:freestyle_girl)

61. Önnek egy jó éjt puszis üzenete érkezett. Kérjük, hogy a CzUpPanás után, azonnal hunyja le a szemét, és álmodjon az üzenet küldőjével. CzUpP!

62. Kopaszodó fejed ne érjék többé gondok,fonják át a nyakadat fehér női combok.Boruljon a szemedre a pina bőre,és hiányzó hajadat pótolja a szőre!

63. Itt vagyok, hol vagyok kapsz egy csókot ha megmondod!.......... ............. ............ ..........Nem találtál meg így a csókot nem kapod meg! By:Forest

64. Szeretném ha a holdfényes éjszakában csak rólam álmodnál. Mert én álmomban is Téged látlak! Jó éjt! Álmodj szépeket!

65. Jön majd éjszakára nappal, tavasz követ minden telet, igérem, hogy mindíg a legjobb barátnőd leszek!

66. Mint áldás vagy varázs úgy borul rám a tested,egymásba lassan elvegyülünk. Ölbetett kézzel ül most itt a csönd,nézi ahogy szeretkezünk.

67. A csókot nem magyarázni, hanem megismételni kell!

68. Ha kinézel az ablakon, s felnézel az égre, rád ragyog majd sokezer csillag fénye, köztük én is ott leszek, s nézek le rád, onnan kívánok neked jó éjszakát! Edi

69. Cukor ment a szemembe? Vagy télleg ilyen édesen nézel ki?:)

70. Azt akarom,hogy enyém légy mint Róbert Gidáé Micimackó,de Te ne félj semmitől mint Malacka,mert én vigyázok Rád mint a bátor Tigris

71. Oly szenvedélyesen szeretlek, hogy szerelmem nagy részét elrejtem nehogy rá nehezedje súlya!

72. Az öngyilkosság egyetlen elfogadható módja,ha halálra szeretkezed magad.

 

©2000-2021. lba.hu - Szövegesen, humorosan... - Adatkezelés