Get Adobe Flash player
 
 
 
 
 

Menü
 

Egysorosak
 
A jó, a rossz...
Akkora...
Ál-arc
Autós feliratok
A világ leghosszabb könyvei
A világ legrövidebb könyvei
Az élet...
Bölcsességek
Csodatechnika
Egyéb
Egy élet alatt...
Felnőtté válás jelei
Fura kaja
Graffitis falfirkák
Ha...
Ha, ilyen fejem lenne...
Harap a kutya
Használati utasítás
Hibás vicces üzenetek
Hírességek mondták
Híressé vált
Hogy is van ez...?
Hogyan...
Hogy hívják...
Humoros hirdetések
Hülye kérdések
Informatikusok mondták
Kevés mint...
LBA mánia
Lefejellek, mint...
Meghökkentő esetek
Mi a különbség...
Mi a mértékegysége...
Mi az abszolút...?
Mi az?
Mi az? feldobod...
Mi lesz, ha keresztezed...
Mi vaaaaa...?
Munkahelyi mondatok
Nehogy már...
Nem mindegy...
Olyan...
Olyan éhes...
Olyan hülye...
Olyan ronda...
Önéletrajzi mondatok
Öregedés jelei
Örök igazságok
Ritka, mint...
Rövid sztárlat
Suliban...
Táblás feliratok
Tréfás állások
Utolsó mondatok
Üzenetrögzítős dumák
Vicces nevek
WC-s falfirkák

Menü
 

A legjobb
egysorosak
| A legjobb
viccek
| Vicces
sms
| Ünnepnapi
sms
| Férfi
vs. nő
| Film, tv,
rádió
| Nyelvi
poénok
| Szerintem
poénok
| Túrcsi
vegyes
 
Rövid sztárlat
Küldjél Te is egyet!1. Tervezd meg jövődet de csakceruzával! ( bon Jovi)
2. Teljes életet úgy lehet élni, ha őrülten akarjuk! (Angelina jolie)
3. A terhességem időszakában csodálatos volt, bár az utolsó pár hétben úgy éreztem magam mint egy felfújt lufi. Jessica (No Angels)
4. Az intim piercingjeimet csak két ember láthatja: a barátom és a nőgyógyászom! (Christina Aguilera)
5. A színpadon gyakran olyan izgatott vagyok, hogy totál nedves lesz a bugyim.Jenny (Atomic Kitten)
6. Ha újjab támadás éri New Yorkot az nem az Al Kaida lesz, hanem akkor robbant fel Pamela Andreson szupermelle! Shifty Crazy Town
7. Claudia Schiffer dögunalmas. Csak azért kértük fel az Uptown Girl című klipünk főszerepére, mert tudtuk, hogy ingyen elvállalja. (Bryan - Westlife)
8. Lassan abba a korba érek, amikor az ember már nem bírja a napi öt szexet. Azért ez lehangoló... (Ben Affleck)
9. Szívesen járok repülőterekre, ahol ázsiai turistákat szólítok le. Elviszem őket az IKEA-ba, és beadom nekik, hogy ott ingyen lakhatnak... (Jim Carrey)
10. Gonosz dolog, ha megmutatsz egy profi fotót Britney Spears-ről., s azt állítod, hogy a csaj valóságban is így néz ki. (Trevor - O-Town)
11. Ha elromlik a mosogatógépünk, nem esem kétségbe. A férjem, David nagyszerűen mosogat. (Victoria Beckham)
12. Utálom a házibulijaimat! Az emberek állandóan az úszómedencémbe vizelnek! Hol marad a tisztelet? Otthon tuti, hogy ők sem a klotyójukban fürdenek... (Shifty - Crazy Town)
13. Két út közül választhatsz: vagy egyedül élsz, és piszok rosszul érzed magad, vagy házasságra adod a fejed, és akkor nap mint nap azért imádkozol, hogy minél hamarabb feldobd a talpad. (Bruce Willis)
14. Ha a mamád állandóan üvöltve rohan be a szobádba, hogy halkítsd már le a zenét, szerintem popsztárnak érezheted magad. (Billy Crawford)
15. A hírolvasók mindig Jó estéttel! köszöntenek minket. Aztán azonnal elmondják, miért is nincs jó esténk. (Brad Pitt)
16. A mamám mindig velem viteti le a szemetet. Egyszerűen nem akarja, hogy elszálljak (Wyclef Jean - Fugees)
17. Egy jó dalt írni kábé olyan, mint egy sikeres vécézés - nagy megkönnyebbülés. (Robbie Williams)
18. Sokan azt hitték, hogy a Let Me Blow Your Mind klipjében terhes vagyok. Pedig csak két hamburgert nyomtam be a forgatás előtt. (Gwen Stefani - No Doubt)
19. Egy-két poszteren annyira másképpen nézek ki, hogy nem ismerem fel saját magamat. Kész csoda, hogy a rajongóim rám ismernek! (Christina Aguilera)
20. Amint az ember elkezd azzal foglalkozni, hogy mit gondolnak róla, azonnal elfelejt önmaga lenni." (Chester - Linkin Park)
21. Férfiakkal egyenesen beszélni? Ugyan már! Ez olyan, mintha 3 vadidegent akarnék egyszerre meggyőzni. Lehetetlen! (Jennifer Lopez)
22. Utálom, ha a koncertjeimen a pasik a színpadra dobálják az alsógatyáikat. Kikérem magamnak, én nem vagyok Tom Jones! (Kylie Minogue)
23. Azok után, amiket a lapokban írtak a szexuális életemrő, néhány lányt bizonyosan kellemetlen meglepetések fognak érni... (Michael Hutchence, ex-INXS)
24. Nevetséges volna, ha én ezekre a kritikákra - miszerint én egy tehetségtelen seggfej vagyok -reagálnék. Gondolják, hogy George Michael dolgozott volna annyi ideig együtt velem, ha ez igaz lenne? (Andrew Ridgley, Wham!)
25. Kapcsolatban állok a szellemekkel; most épp egy öreg bádogossal Mezopotámiából. Akkor keresett kapcsolatot velem, mikor a házam körül egy bádogosmunkával foglalatoskodtam. (David Was)
26. Utoljára akkor volt dolgom novel, amikor belülről is megtekintettem a Szabadság-szobrot. (Woody Allen)
27. A legnagyobb kívánságom? Szívesen röplabdáznék Anglia színeiben. (Betty Boo)
28. Egykor pár órára összezárattam magam a gitárral. Hát ne tudjátok meg, mit szenvedtem... (Gloria Estefan)
29. Egyszer találkoztam Billy Idol szüleivel. Komikus volt! El nem tudtam képzelni addig, hogy ennek a fickónak apja és anyja is van... (Phil Collins)
30. Valami nagyszerű történt velem a múltkor. Egyszer csak jött az utcán egy fagylaltoskocsi, én meg odamentem és vettem egy fagyit. Csak úgy ; óriási érzés volt! Képzeljétek: egyszerűen odamentem az utcán és vettem! Ez az igazi élet! (Jon Bon Jovi)
31. Michael utolsó szépségoperációja óta az emberek csak akkor tudnak megkülönböztetni bennünket, ha énekelni kezdek. (Janet Jackson)
32. Én még soha életemben nem tudtam pontosan eltalálni azt a kis sárga vacak labdát! (Martina Navratilova)
33. Képzeljétek; ott ünnepelnek a nézok, majd' egész Pittsburgh eljött a koncertre, én meg ott állok és azt mondom: Helló emberek, helló Detroit! Szóval nem azok vagytok? Micsoda blamázs... Pont olyan szitu volt, mint mikor valaki kijön a Wembley színpadán, s teli torokkal üvölti: Jó estét, Tokió! Pfuu.... (Paul McCartney)
34. A tanáraim szerint túl lassú voltam. A barátnőim szerint viszont túl gyors... (Mickey Rourke)
35. Vettem magamnak egy magánrepülőt. Ám a szomszédaim - Frank Sinatra, Michael Douglas, Bruce Willis - húzzák a szájukat. Igaz, a gép a házam kertjében parkol... (Arnold Schwarzenegger)
36. Prince? Ennek a fickónak mindegy, hogy felfújható baba vagy barátnő, csak genitáliák legyenek rajta!' (Kim Basinger)
37. George Michael egy buta barom. Azt hiszi, hogy szexszimbólum. Én azonban még egyetlen nővel sem találkoztam, akinek tetszett volna! (Robert Smith, Cure)
38. Ugyanazok a rémálmaim, mint anyámnak voltak. Azt álmodom, hogy lesz egy lányom aki énekesnő akar lenni... (Whitney Houston)
39. Gery Halliwelt leginkább egy papírzsebkendőhöz lehetne hasonlítani, egyszer meghallgatod aztán eldobod...(Fred Durst - Limp Bizkit)
 
  ©2000-2016. lba.hu - Szövegesen, humorosan... - Adatkezelés
chiptuning